Gelukkig! Het kan beter!

 Hoe gelukkig ben jij? En jouw collega’s? Wat is eigenlijk ‘geluk’ en ‘gelukkig’? Je kunt stellen dat wanneer jij gelukkig bent, je groeit. Groei gedijt bij geluk. En zijn we niet allen gelukszoekers? Wist je dat gelukkige mensen (en dus ook medewerkers) meer kansen zien en meer plezier beleven aan de dingen die ze doen? Bepaalt je IQ 25% van jouw succes op je werk, de overige 75% van jouw succes op je werk is te danken aan jouw optimisme, jouw empathie, jouw social support én jouw capaciteit om stress of tegenslag in jouw voordeel om te vormen. We spreken dan ook liever over levensgeluk dan werkgeluk want wat bepaalt nu eigenlijk dat laatste? 

Om dat geluksgevoel te inspireren en te creëren kan Buro Grow lezingen en workshops verzorgen, als lezing/optreden in een zaal maar ook inhouse en als een-op-een coaching. Voor alle medewerkers én speciaal voor de salesmedewerkers die in het veld de klant ontmoeten. En uiteraard op maat gesneden voor jouw specifieke situatie.

Salesmedewerkers

Verkopen een vak? Jazeker. Maar hoe gelukkig zijn de verkopers eigenlijk? Het is niet altijd pais en vree in het veld en op de afdeling.
Een lezing of workshop Happy Sales complementeert elk verkoopteam. Happy Sales gaat verder dan enkel het behalen van verkoopdoelstellingen; het focust op het bevorderen van een positieve werkomgeving en het welzijn van het sales team waardoor betrokkenheid en motivatie stijgen.  Bovendien draagt Happy Sales bij aan een verbeterde klantenservice en tevreden klanten én alle collega’s omdat  gelukkige verkopers een positieve indruk achterlaten. Zij zijn beter in staat zijn om de behoeften van klanten én binnen het eigen bedrijf te begrijpen en erop in te spelen. Happiness rules.

 

LUCINDA DOUGLAS, happiness expert

Onze lezingen en trainingen over happiness worden gegeven door Lucinda Douglas. Lucinda is onze happiness expert. Zij volgde onder andere Positive Psychology en Managing Happiness bij Harvard, The Foundations of Happiness at Work bij University of California Berkeley en Servant Leadership bij University of Massachusetts Lowell.
Lucinda is honorary lecturer bij Wittenborg University of Applied Sciences en auteur van onder andere haar autobiografie Yes You Can Woman, Hoe Je Omgaat met Tegenslag Bepaalt Jouw Succes en het boek Zo Hoor Je Altijd JA! Maar bovenal verbindt en inspireert zij door haar enthousiasme, positivisme en energie. 

Wil jij meer weten over de lezingen en workshops over happiness en wat dat voor jouw situatie of bedrijf kan betekenen? Of wil je een inspiratieboek samenstellen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en bedenk dat ook nu geluk heel gewoon mag zijn : )

 

Willen jouw medewerkers een dosis sales & geluk?
Boek Lucinda Douglas voor een optreden waar geluk en sales elkaar ontmoeten.