Katman Publishing

Een boek als groeimiddel. Omdat steeds meer klanten vragen naar – en het praktische nut inzien van – een eigen boek, heeft Buro Grow Katman Publishing in het leven geroepen. De uitgeverij van Buro Grow neemt je veel (denk)werk uit handen als je een boek wilt uitbrengen.

Bedrijfsmissie & relatiegeschenk

Of je nu jouw medewerkers en bedrijfsmissie in een boek wilt presenteren aan jouw klanten of intern als onderdeel van interne communicatie of dat je een onderhoudende (auto)biografie met inspirerende lessen wilt schrijven. Mooi als zakelijk relatiegeschenk of als persoonlijk marketing tool als onderdeel van personal branding. 

Verschillende managers, gedreven professionals en mensen met een persoonlijke missie konden hier hun ideeën en gevoelens met een gerust hart aan het papier toevertrouwen. Katman Publishing bracht ook de succesvolle trilogie LEFWIJF uit waarin onder de bezielende leiding van ondernemer Lucinda Douglas in totaal 150 vrouwen vertellen over hun leven en dromen.

Katman Publishing. De uitgeverij werkt samen met Buro Grow in Apeldoorn.

Jouw boek, jouw visitekaartje

Katman Publishing kan je op verschillende momenten van jouw boek ondersteunen, van schrijfcoaching, rode draad en hoofdstukindeling tot redactie, correctie, drukken, uitgeven en eventuele promotie. Jij kiest de opties, wij voeren het uit.

Bij Katman Publishing houden we het graag persoonlijk. In onze contacten maar ook in de onderwerpen en thema’s van de boeken. Vaak staan herkenbare mensen van vlees en bloed met hun sterke en zwakke kanten centraal. Voor de lezer zijn zij een open boek.

Schrijven is communiceren

Katman Publishing kan bij de verschillende disciplines verschillende experts inschakelen zoals vormgevers, correctors, fotografen en drukkers. Onderhanden zijn momenteel een management-inspiratieboek over LinkedIn en persoonlijk communiceren en ‘Unlimited Happiness’, een inspiratieboek voor de werkvloer.

Richard van Bruinnessen stuurt Katman Publishing aan. Hij bouwde ruimschoots ervaring op over schrijven en communiceren bij verschillende marketing- en reclamebureaus als copywriter. 

 

Mijn team is top! van Jeanneke Bruning, uitgegeven door Katman Publishing

Zó start je jouw boek

Wil jij ook graag jouw boek schrijven en jouw ervaring, ideeën en gevoelens aan het papier toevertrouwen, maar je weet niet waar te beginnen? In één dag kunnen wij stevig op weg helpen. 

Want een writers block of uren staren naar een leeg scherm omdat je niet weet waar je precies moet beginnen, is zonde van jouw tijd. Wij - Lucinda Douglas en Richard van Bruinnessen - kunnen je helpen bij het starten en schrijven van jouw boek. We hebben al verschillende mensen - schrijvers! - gemotiveerd hun boek (af) te schrijven… precies dat stukje schrijfcoaching en meedenken dat het verschil maakt. 

Wij stellen dan ook een dag in Apeldoorn voor waarin we een aantrekkelijk, verantwoord en inspirerend vertrekpunt neerzetten voor jouw boek. 

We ontwerpen:

- een rode draad voor jouw verhaal
- een inhoudsopgave
- een hoofdstukindeling
- een (werk)titel.

De rode draad en hoofdstukken vormen de kapstok om jouw (levens)verhaal en (spirituele) reis te structureren en te delen met anderen om hen te inspireren met jouw ervaringen, kennis en jouw persoonlijkheid. Naast inspiratie is zo’n boek ook een geweldige marketing tool en visitekaartje dat jouw expertstatus verleent.

Je gaat deze dag dan ook daadwerkelijk aan de slag met het schrijven van een eerste hoofdstuk. Je leert ook aan de hand van jouw zelfgeschreven hoofdstuk hoe je jouw schrijfstijl kunt aanscherpen om uitnodigend, actief en vlot te schrijven door een directe redactie en correctie. Ook adviseren we je wat de ‘beste' schrijftijden en -dagen zijn.

En natuurlijk beantwoorden we ook alle andere vragen die je hebt over jouw boek. Deze dag - van 09.30 tot 16.00 uur inclusief lunch - is een investering van € 1.500,- (ex btw).
Na deze dag plannen we nog een Zoom-gesprek voor jouw voortgang. Waarbij we ook nog een redactionele blik werpen op jouw teksten.
Neem contact met ons op en je kunt al bijna beginnen!

Uiteraard zijn er ook meer mogelijkheden en opties voor redactie, correctie tot drukken, uitgeven en marketing maar deze dag geeft jou de absolute start. 

Jouw boek, beste visitekaartje ever : )

Investeer nu hier in de start van jouw boek!