Jouw Podcast, Jouw Show

De podcast. Wat een fantastische manier om jouw klanten en prospects (meer) te vertellen over jouw producten en diensten én over jou. Want wat maakt meer indruk door met kennis en eigen woorden te inspireren en te overtuigen?

Natuurlijk, een voorwaarde is wel professionaliteit en originaliteit. Van opname tot verhaalopbouw want we willen goed voor de dag komen met een boeiende podcast. Buro Grow biedt je alle mogelijkheden voor een onderhoudende podcast. Van techniek tot interviewer/gesprekspartner.

Video-podcast op socials

We kunnen jouw podcast opnemen op ons kantoor maar met onze mobiele podcast-service kunnen we ook naar jou toekomen, wel zo gemakkelijk als je ook klanten of medewerkers wilt uitnodigen om de podcast bij te wonen. Bovendien kunnen we de sessie ook op video vastleggen zodat geïnteresseerden er ook beeld bij hebben.

De opnames, podcast en video, kunnen op de geschikte momenten op de juiste sociale gedeeld worden. Ook teasers en reels kunnen hier deel van zijn. We maken er iets leuks van!

Met een podcast kan jij alles vertellen over jouw product of dienst, over jouw bedrijf en over wat jou drijft. Een podcast kun je zien als een interview in ‘normale’ gespreksvorm. Buro Grow biedt dan ook ervaren gesprekspartners aan die op natuurlijke en invoelende wijze jou jouw podium bieden. Uiteraard bereiden we een gesprek voor en nemen wensen en doel door. Altijd in overleg.

Laat je kennen met de (video) podcast van Buro Grow. Ook voor jouw persoonlijke groei : )

 

Ideetje over jouw podcast of show?
Met Buro Grow zet jij een mooie podcast en show neer.